Trouble Shooting

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Camshaft Chain Tensioner????????
markwelna 6 1,368 by grizld1
Oct 23, 2011 21:50:23 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling connecting rod / piston noise ?
rem280 0 703 by rem280
Oct 23, 2011 11:34:28 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 72 xs wont start !
dlandhooligan 0 731 by dlandhooligan
Sept 28, 2011 14:16:02 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 650 died / electric start quit / won't kick
snydermr2 5 1,264 by ShakerNorm
Sept 7, 2011 0:52:24 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 81xs boggs and dies PLEASE HELP!
nic81xs 5 999 by xsleo
Sept 5, 2011 9:49:47 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Grinding Noise Electric Startup
corps1993 2 1,153 by ShakerNorm
Aug 22, 2011 18:43:54 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling bouncing tach needle
Chuckwagon 3 1,592 by ShakerNorm
Aug 12, 2011 0:49:04 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Carbs Still not happy!
Pages:
ShakerNorm 46 4,183 by 5twins
Aug 5, 2011 11:08:13 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Random starting problems...HELP!
Pages:
claytonia 15 1,444 by preston
Aug 1, 2011 20:32:42 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Possible ignition problem
pablohoney 2 934 by madmax
Aug 1, 2011 15:38:10 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling missing on left cylinder
Pages:
Chuckwagon 16 3,129 by xsleo
Jul 31, 2011 10:25:13 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling speedometer drive gear testing
dzais 10 1,836 by xsleo
Jul 16, 2011 20:00:43 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Rattling gear shifter
FreddieF 4 961 by xsleo
Jul 10, 2011 8:27:54 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling hesitating at speed, headlight flickering
FreddieF 3 894 by xsleo
Jul 10, 2011 8:21:27 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 83xs no spark
Pages:
tedbone 15 1,873 by dogbunny
Jun 27, 2011 11:45:42 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Worn Cam Chain
thejoebobbiggs 1 911 by xsleo
Jun 19, 2011 19:55:55 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling condenser test/ won't start REVISED
stevewagner 6 1,040 by stevewagner
Jun 9, 2011 18:56:45 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Engine stays at high RPM
Pages:
Chuckwagon 28 4,282 by pamcopete
Jun 7, 2011 11:45:31 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling I know the weak spark has been discussed, but....
missile150 11 1,265 by rawolf
Jun 6, 2011 23:28:33 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling condenser test/ won't start
stevewagner 0 786 by stevewagner
Jun 5, 2011 12:50:08 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Trouble Shooting
All of your questions will be answered...hopefuly
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:904
Total Posts:6,442
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5