Trouble Shooting

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling dadgummit! (cracked the cover)
david41rt 3 436 by EvergreenXS
Oct 26, 2004 10:21:54 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling BEARINGS (again)
oldpan 13 608 by fnlboy
Oct 23, 2004 22:43:30 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Starting/ electrical issue?
ls14evar 1 505 by barber1303
Oct 23, 2004 14:14:39 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Timing Trouble...I Think. Any Suggestions???
tmcbyz 3 503 by Hammerin
Oct 22, 2004 10:36:02 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling XS650SK no spark
jetmechmarty 0 530 by jetmechmarty
Oct 21, 2004 21:20:29 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling getting to the oil pump? HELP!!!
Ratledge 14 800 by kiwi
Oct 19, 2004 13:26:22 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling vibration at idle?
Zyrano 2 506 by gdjohnson
Oct 17, 2004 17:31:44 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling BEARINGS (1974 TX)
oldpan 0 375 by oldpan
Oct 16, 2004 11:11:45 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Hard starting son of a buck.
flatpockets 1 500 by Curly
Oct 11, 2004 8:08:11 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Running on one cylinder? Help!
TWILKIN 9 600 by ls14evar
Oct 9, 2004 21:12:42 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling XS650 power question
yenkoz28 4 749 by yenkoz28
Oct 5, 2004 21:34:43 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling CARBS? CHARGING? VAPOR LOCK?
kawazacky 2 467 by FoggHornnHarry
Oct 4, 2004 18:57:09 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling XS650 in Spain
torie 5 478 by 50gary
Oct 3, 2004 19:01:09 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling took it for a ride today
dcg75 1 420 by jetmechmarty
Oct 1, 2004 13:02:27 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling no fire on right cyl.
dcg75 4 519 by jkirisits
Sept 30, 2004 12:56:25 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kick start problem
jkirisits 5 488 by bigmatt
Sept 28, 2004 7:54:21 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling NO FIRE
kawazacky 4 502 by Nezzer
Sept 22, 2004 17:47:51 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling trouble getting engine to turn over
Nezzer 12 622 by Nezzer
Sept 22, 2004 17:36:35 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Timing on stock XS-2
TWILKIN 5 495 by TWILKIN
Sept 17, 2004 7:46:09 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Power problem with an old XS650S
2percent 2 440 by Curly
Sept 16, 2004 11:32:05 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Trouble Shooting
All of your questions will be answered...hopefuly
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:904
Total Posts:6,442
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5