Paint and Powdercoating

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling cost of powdercoating
Pages:
skaere 19 3,207 by Chuckwagon
Jun 18, 2011 6:52:37 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Paint Code
grumpy 0 638 by grumpy
Jun 16, 2011 5:54:02 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Are valve covers aluminum?
cjrenick 1 754 by kopcicle
Jun 1, 2011 22:21:41 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Paint scheme?
cjrenick 2 1,317 by cjrenick
May 11, 2011 15:11:37 GMT -5
Thread Locked  
newBookmarkLockedFalling Moved: Don't make me angry...
Chuckwagon 0 719 by Chuckwagon
Apr 25, 2011 23:07:34 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling powder coat question
nevada650 8 2,165 by ShakerNorm
Mar 16, 2011 7:48:34 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling side cover emblem attachment
slow rider 1 1,003 by slow rider
Feb 26, 2011 5:13:00 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling alumifec
Burns 0 928 by Burns
Feb 14, 2011 19:11:17 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling VIN plate and powdercoating..
CornbreadRed 10 1,665 by ShakerNorm
Feb 8, 2011 1:11:48 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Colorcode
bluesboy 11 1,954 by ktoy
Jan 29, 2011 15:02:43 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Clearcoat paint, Powder, or polish on Al wheels
b. 3 1,232 by Burns
Dec 11, 2010 18:32:18 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Primer question
jerry57g 2 874 by 1deerehunter
Aug 29, 2010 19:52:55 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cleaning off excess yamabond
jvanbeek 1 864 by jerry57g
Jul 20, 2010 16:27:14 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling original paint
sonnydaze 1 915 by ShakerNorm
Jul 18, 2010 0:09:40 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling finding paint
jdn40 4 726 by mathil
Jul 12, 2010 16:32:25 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling XS1 Green/White paint code
arcticxs 1 1,594 by motormike
Jun 25, 2010 9:14:02 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling removing paint
calal 9 805 by mathil
Jun 9, 2010 12:08:33 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Black fasteners for a black motor
jvanbeek 6 972 by txpowdercoating
May 6, 2010 19:53:16 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Best way to clean this black tank paint
squid 1 684 by grinder
Apr 27, 2010 6:03:04 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Can you powder coat the valve covers
dickvicious 5 1,034 by txpowdercoating
Apr 24, 2010 6:41:53 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Paint and Powdercoating
Discuss Painting and Powercoating here...Rattle Cans too!
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:247
Total Posts:1,657
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5