Exhaust

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mikes XS British style mufflers
Chuckwagon 5 1,416 by Chuckwagon
Feb 8, 2011 10:12:40 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling white smoke when I open the throttle
newell 10 1,375 by tonyc2me
Feb 5, 2011 12:05:51 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling MikesXS reverse cone sound
jbeasty 4 1,684 by tomterrific
Jan 27, 2011 10:31:42 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling removing mufflers from headpipe
primus 5 2,670 by primus
Jan 27, 2011 0:54:37 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling '83 exhaust fitment
b. 4 858 by primus
Jan 17, 2011 19:02:17 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling BUB Pipes
llamaha 1 947 by grizld1
Dec 23, 2010 23:28:12 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling putting packing in a Mikes muffler
xs650shawn 2 931 by ShakerNorm
Nov 19, 2010 20:45:39 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling New exhaust, bad leaks and how I fixed them.
xsleo 0 809 by xsleo
Nov 14, 2010 18:35:24 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Double Walled Headers, 1 1/2" Mufflers
pamcopete 2 1,159 by pamcopete
Nov 10, 2010 20:10:05 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mike's headpipes
xsleo 2 995 by xsleo
Oct 24, 2010 19:38:18 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling will 1976 headers work on a 1981 ??
2koolscott 2 583 by 2manyrides
Oct 24, 2010 11:08:48 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Center stand with short Emgo reverse cones
bennecc 9 1,407 by 2manyrides
Oct 23, 2010 12:00:40 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Reducing exhaust vibration
davegerard 0 483 by davegerard
Sept 20, 2010 23:34:07 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling How can I remove these stock mufflers?
redcon 3 1,212 by tomterrific
Sept 19, 2010 22:16:30 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling mounting stock headers
calal 8 734 by xsleo
Sept 3, 2010 13:08:32 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 1 3/8 o.d. stainless
Burns 14 952 by Burns
Aug 23, 2010 16:12:19 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling keep my neighbors happy?
recycled 1 704 by grepper
Aug 19, 2010 10:23:47 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kerker header (and mounting)
scotts 3 1,038 by tony101bikes
Aug 15, 2010 2:23:04 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Jemco vs. Omar's
geohaydook 5 2,741 by slide
Aug 4, 2010 10:46:50 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Header wrap effect on engine temp?
fermatseye 2 882 by xsleo
Jul 30, 2010 23:42:09 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Exhaust
Exhaust
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:270
Total Posts:1,782
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5