General Electrical Issues

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling starter solinoid
goldy 1 822 by ShakerNorm
Oct 2, 2011 20:09:03 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mikes Xs Pamco
motormike 7 2,168 by grizld1
Sept 11, 2011 20:16:13 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Pamco Ignition not sparking
micahdsmith 1 959 by xsleo
Sept 5, 2011 13:26:28 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling possible charging issue
Pages:
billychop 26 1,968 by xsleo
Sept 5, 2011 13:21:46 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Ken Maxwell CD
lidirtrider 2 694 by lidirtrider
Aug 19, 2011 23:12:44 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling HELP push button kill switch ?
dbeck 2 855 by dbeck
Aug 13, 2011 22:02:14 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling spark plug cap for pamco ultimate coil
jcap 1 688 by pamcopete
Aug 7, 2011 18:53:11 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling horn relay wiring
Chuckwagon 9 1,038 by preston
Aug 3, 2011 9:02:57 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling pamco bursts into flames
dpmulvan 2 1,298 by garbln
Aug 2, 2011 17:32:49 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Harness Chop/Stupid Trick of the Week Prevention
mistermoe 3 723 by ShakerNorm
Jul 19, 2011 18:20:48 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Dual coil resistance - I think the manual is wrong
dogbunny 3 919 by dogbunny
Jul 12, 2011 11:47:43 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling testing the oem CDI unit
dougthepostie 2 603 by pamcopete
Jul 11, 2011 19:17:26 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Alternator wiring harness
ShakerNorm 8 1,182 by ShakerNorm
Jul 4, 2011 22:04:25 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Starter stopped working
markarnold 1 626 by 5twins
Jun 17, 2011 16:13:48 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Starter motor seals
markee 2 838 by 5twins
Jun 14, 2011 11:47:44 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Headlight flickering, engine stuttering at speed
FreddieF 4 902 by xsleo
Jun 8, 2011 1:42:58 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling testing the pamco ign
jamestheissen 5 1,922 by xsleo
Jun 7, 2011 18:54:49 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 1979 yamaha xs 650, starter stopped working after
dpl3 2 865 by xsleo
Jun 7, 2011 18:37:57 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Where is the safety kill switch/clutch on a 79 xs
dpl3 6 991 by xsleo
Jun 7, 2011 18:27:36 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Blowing fuses
billychop 3 657 by madmax
Jun 7, 2011 5:05:40 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
General Electrical Issues
Starters, relays, fuse boxes, wiring diagrams, etc. Not sure where to post your electrical or wiring problems? This is the place.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:1,015
Total Posts:5,058
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 2 Guests.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5