General Electrical Issues

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Key Blank
1deerehunter 0 816 by 1deerehunter
Jun 4, 2011 18:08:53 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling harness hopes
Bob 11 901 by Bob
May 18, 2011 2:56:14 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling The 2o amp fuse
kansashillbilly 4 633 by xsleo
May 15, 2011 8:46:51 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling wire question
greatlakesjoe 4 723 by pamcopete
May 12, 2011 7:15:50 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling How often should a condenser be replaced?
tgbb70 2 747 by xsleo
May 7, 2011 22:55:01 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Starter Question
dodgerr4 9 935 by ShakerNorm
May 4, 2011 23:03:11 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling No power . Blowing fuse.
brewerfan 11 1,227 by ShakerNorm
May 2, 2011 0:08:27 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Another "blowing fuses" question
billychop 1 709 by xsleo
Apr 30, 2011 11:55:41 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Pamco Help!
jossh77 9 2,525 by xsleo
Apr 30, 2011 11:26:22 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Keep poping 20 Amp Fuse
mastertacks 6 973 by xsleo
Apr 30, 2011 11:19:08 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling XS650 Blowing ignition Fuse
pablohoney 11 2,810 by pamcopete
Apr 27, 2011 9:23:51 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Boyer Bransden Ignition Troubleshooting
Decker 6 4,411 by ShakerNorm
Apr 27, 2011 0:59:16 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling help please
reaver536 1 503 by 5twins
Apr 24, 2011 14:02:20 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 1983 XS650
reaver536 0 806 by reaver536
Apr 23, 2011 14:27:54 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Question about PAMCO set up
Pages:
loudandfast 16 1,815 by loudandfast
Apr 22, 2011 22:05:35 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling IT BLOWS
Pages:
rattattat 27 2,367 by rattattat
Apr 15, 2011 9:55:04 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Wiring diagram for MikesXS speedo
tchcmike 1 947 by grepper
Mar 28, 2011 15:32:02 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling multiple questions
cros36 4 709 by cros36
Mar 28, 2011 10:29:24 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling electronic ignition and high output coil questions
shalbleib 7 1,165 by robbo
Mar 21, 2011 23:00:43 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling lost spark - ignitions left on
scout4924 5 702 by ShakerNorm
Mar 12, 2011 11:49:39 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
General Electrical Issues
Starters, relays, fuse boxes, wiring diagrams, etc. Not sure where to post your electrical or wiring problems? This is the place.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:1,015
Total Posts:5,058
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5