Stock Engines

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Down for the count
10ecjed 0 443 by 10ecjed
May 20, 2015 12:20:09 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Testing my starter fix
Chuckwagon 12 856 by grizld1
Mar 3, 2015 9:30:45 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Has anybody out there welded a broken cylinder fin?
tony101bikes 1 535 by Chuckwagon
Feb 12, 2015 12:33:46 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Guide to a leak-free engine
Chuckwagon 13 1,222 by preston
Jan 10, 2015 20:47:34 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling What Fuel Lines
ash13brook 6 907 by Chuckwagon
Jan 9, 2015 13:05:26 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Clutch Rod Seal
10ecjed 7 676 by preston
Nov 9, 2014 21:24:56 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cam bushings for advance rod
xsnewb 4 481 by xsnewb
Sept 27, 2014 9:46:02 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Casting leaking oil on clutch cover
craig8johnson 1 538 by grizld1
Sept 10, 2014 8:55:13 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Ignition System questions
ash13brook 1 570 by ash13brook
Jul 19, 2014 13:35:16 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Dowel pin replacement or alternative
ash13brook 2 511 by ash13brook
Jul 5, 2014 17:29:40 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling gear cluster question for newb
MrMince 1 376 by MrMince
Jun 19, 2014 8:22:17 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Buying piston pin circlips locally
moya034 5 792 by jetmechmarty
Jun 11, 2014 7:15:49 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling fouled filter
jetmechmarty 1 458 by 5twins
Mar 29, 2014 10:28:59 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling CAM Guide
motormike 4 755 by flea
Jan 30, 2014 17:16:25 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Fouled filter
jetmechmarty 3 603 by jetmechmarty
Oct 22, 2013 14:41:18 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 81 XS 650; fuel leak corrected, now exhaust pop?
sgtsteve 8 1,166 by sgtsteve
Oct 21, 2013 18:15:58 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling cam chain tensioner vs kickstarter?
leethal 5 901 by xsleo
Oct 11, 2013 10:39:45 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Can you identify these fasteners??
cmyoch 5 838 by cmyoch
Jun 2, 2013 21:19:36 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling This came out of my engine
Pages:
10ecjed 15 1,995 by 10ecjed
Apr 26, 2013 7:45:54 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Advance Rod Diagram?
cmyoch 12 1,206 by cmyoch
Mar 27, 2013 21:50:23 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Stock Engines
Stock Engine Discussion
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:1,574
Total Posts:10,066
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 2 Guests.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5