Stock Engines

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling valve springs
locknload 3 817 by grizld1
Feb 24, 2013 20:21:37 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Different valve collets
wera90ex 6 766 by jack
Feb 21, 2013 19:19:12 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Oil leak (clutch pushrod seal)
jetmechmarty 4 740 by xsleo
Feb 12, 2013 10:46:06 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Head Gasket Oil Leak
dustproof 9 2,866 by 5twins
Oct 6, 2012 10:03:33 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling RINGS 256 & 447
friz 6 938 by friz
Sept 29, 2012 21:18:53 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cam chain guide...with no plastic...
lumbeendn 3 1,017 by ShakerNorm
Sept 14, 2012 18:39:18 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Top End Job Basic Questions
beekay 4 1,085 by ShakerNorm
Jul 15, 2012 23:15:36 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 256 vs 447 cam lift
beekay 3 1,917 by beekay
Jul 4, 2012 22:51:57 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Timing the 447 cam
beekay 7 1,176 by grizld1
Jul 4, 2012 15:54:19 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Oil Pump Check Valve
beekay 5 971 by beekay
Jun 12, 2012 0:21:01 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cam Chain Guide Liner Materials
fermatseye 14 2,284 by madmax
May 26, 2012 10:07:26 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Another question - Valve Guides
beekay 1 922 by BubbaLeone
May 8, 2012 22:42:57 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Timing
10ecjed 7 1,146 by 10ecjed
Mar 25, 2012 16:32:29 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling washers found in torn sump filter
2008050 2 1,115 by 5twins
Mar 19, 2012 9:24:12 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cam chain rivet install
dpmulvan 2 1,700 by madmax
Mar 17, 2012 10:51:24 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Valve stem seals change?
garyr 3 2,289 by grizld1
Mar 2, 2012 11:47:07 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Alternative piston rings and gaskets
indyxs 2 1,120 by indyxs
Feb 26, 2012 16:29:58 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Took the head off; NOW I'M SCARED
Pages:
markwelna 15 2,120 by markwelna
Feb 13, 2012 14:19:51 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling Rebuilding my 1973
Pages:
xulf13 25 2,745 by greasyc
Feb 10, 2012 20:35:04 GMT -5
Thread  
newBookmarkLockedFalling 1978 SE Techometer vs 1978 regular tach?
highsidednb 2 793 by xsleo
Jan 28, 2012 15:20:19 GMT -5

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Stock Engines
Stock Engine Discussion
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:1,574
Total Posts:10,066
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

r80rt: :)This is a splendid write up, THANK YOU!!!! Dec 26, 2015 16:54:05 GMT -5
mashermoto: What the what is this shoutbox for? Or should I shout, WHAT THE WHAT IS THIS SHOUTBOX FOR! May 12, 2016 22:22:21 GMT -5
motormike: Good Day ...just a FYI.. Wild Cat is this Labor Day weekend. Still go'n on. A few 650's still make the scene. Various rides at different skill levels each day.. awards dinner sunday eve. BS in the park'n lot after dinner. :) Aug 23, 2016 7:57:01 GMT -5
lsettle: First post in over 6 years! Aug 28, 2016 19:45:17 GMT -5
kardon: Wow quiet here, where did they all go. Oct 7, 2016 2:18:13 GMT -5
gggGary: XS650.com LOL Feb 16, 2017 20:49:02 GMT -5
buell88: Anybody have any idea who built the xs650 tracker used in the Draggin Jeans Ad on Pipeburn? May 16, 2017 16:24:09 GMT -5
joshua: The regulator/rectifier unit I got from Mikes PMA has closer hole spacing than original. Are we supposed to mill the holes to fit? Jun 7, 2017 19:25:58 GMT -5
joshua: My bad. I found the bracket they supplied to mount the rectifier/regulator... Uh oh. How is this meant to work? Which way is it meant to mount? Looks like I have to use some spacers or something. Good instructions would be nice. Jun 7, 2017 22:09:52 GMT -5
craig8johnson: Not sure if this is the right spot or not but oh well... Jul 11, 2017 18:04:15 GMT -5
craig8johnson: I'm checking the charging system. I'm afraid I might have fried the last battery. With the solid state regulator (after market) what should it be charging at. The book says, I think, 15 volts. I'm hitting 17 when revved. Is that too high? Jul 11, 2017 18:06:19 GMT -5
gggGary: Yes 17 volts is too high, about 14 volts is max, sounds like you don't have the right regulator or it's wired wrong. Jul 13, 2017 6:54:33 GMT -5
dean: Just saying Hello, new member who is going to fix up a 79 XS650 that has seen its better days. I will definitely have lots of questions coming up. Jun 23, 2018 16:45:32 GMT -5
tt650: Trying to breathe life into a 1980 that's been stored (indoors) for 25 yrs. Air filters are dry rotted. Have cleaned carbs but she only runs briefly on choke then stops. Need jet setting info and other ideas that might help her idle and rev. Jul 3, 2018 19:15:19 GMT -5
trix13: Hey everyone! New to the forum and am fighting those gremlins!! New charging system, ignition switch, coil and fuse box. Resistance is higher than normal on the ignition pick up so I'm trying to find one. No such luck yet. Aug 16, 2018 8:50:48 GMT -5
trix13: Also, even though all of my connections are clean, I cannot seem to find out why , when at higher rpms, I hit the signals and the rpms pulse with the signals...hahah. same with the brake light. I appreciate all input!! Aug 16, 2018 8:55:08 GMT -5
bob99: how do I post a question. I am new to the forum Jun 6, 2019 10:52:10 GMT -5
adlpc: Hello all! Been enjoying your edifying posts and discussions - and as a fan of the XS650 since my early teenage years happy that I now own a 1980 Special which I plan to turn into a vintage half faired racer. Thank you all for being here! Oct 1, 2019 0:58:56 GMT -5
jimothyj: Hello everyone, I just joined & wish would have known about this site in 2014 when I brought my 1974 TX650A back from the grave. I have spent a good deal of $$ and alot of time on it. Just painted it and working on electrical, I will post pics soon, Apr 10, 2021 2:14:13 GMT -5
louisvan: trix13 - I had a problem with my 1975 SX650. When I got to highway speeds, the engine lost power. The problem was in the connectors. At a certain vibration and the wind pushing on the wiring loom, the connector lost continuity. A bad crimp to the wire. May 20, 2021 1:19:09 GMT -5